Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2009

Με τις προγραμματικές του δηλώσεις την Παρασκευή στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου,
ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ξεδίπλωσε το πρόγραμμα και τις προθέσεις της κυβέρνησής του.
Όπως είπε, έμφαση θα δοθεί στην πράσινη ανάπτυξη μπας και σώσουμε το περιβάλλον και δούμε καναν φυσιολάτρη τουρίστα.
"θα κάνουμε το πράσινιο πιο πράσινο" κατέληξε ο πρωθυπουργός καταχειροκροτούμενος απο τους βουλευτές του που είχαν σηκωθεί όλοι όρθιοι και ριγόντας απο την συγκίνηση χτυπούσαν παλαμάκια επι ένα τέταρτο. Κάποιοι δε, επιχείρησαν να τον ράνουν και με λουλούδια. "ήταν κι αυτά πράσινα" αρκέστηκαν να απαντήσουν μετανιωμένοι και με σκυμμένο το κεφάλι, οι βουλευτές που προέβησαν στην συγκεκριμένη κίνηση, ύστερα απο το αυστηρό βλέμμα του κ. Αθανασάκη που τους είπε οτι "θα σας κόψω τον... βήχα" συμπληρόνοντας οτι αυτά που ξέρουνε να πανε να τα κάνουνε αλλού..
Στο ξεδίπλωμα βοήθησαν και 5-6 υπουργοί που αναφέρθηκαν στο πρόγραμμά τους, ενω κάποιοι επικαλέστηκαν λόγους υγείας και προτίμησαν να παει να ξεδιπλώσει κανας άλλος και θα περάσουν ύστερα εκείνοι να επιθεωρήσουν τη δουλειά.

Ο πρώην πρωθυπουργός επίσης αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση της οικονομίας ενω παραδέχτηκε οτι τα χαλια είναι δύσκολη δουλειά και χρειάζονται ομαδική δουλειά και πολλά χέρια... ενω οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας.



Ο πρωθυπουργός, παρουσιάζοντας το συνολικό πρόγραμμα για «την έξοδο από την κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία» είπε οτι όλοι θα πρέπει να βάλουμε κανα χεράκι...
















.......................................................................