Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015

«Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Μια Μεγάλη Καρδιά!» το σύνθημα της καμπάνιας της Marketing Greece για τη Θεσσαλονίκη

Με σύνθημα «Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Μια Μεγάλη Καρδιά!» λανσάρεται η νέα διεθνής καμπάνια της Marketing Greece για τη Θεσσαλονίκη. Για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης έχει σχεδιαστεί η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ψηφιακής προβολής και προώθησης.
Η καμπάνια υλοποιείται σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Στόχος της καμπάνιας, σύμφωνα με τους εμπνευστές της, είναι «να μάθουν όλοι για την πόλη που ξέρει να ζει, να αγαπά, να αγκαλιάζει ανθρώπους, κουλτούρες και διαφορετικότητες και να τα αναδεικνύει». Η καμπάνια στηρίζεται κυρίως στα Social media και τη βιωματική εμπειρία των επισκεπτών, με στόχο την ανάδειξη της πόλης σε προορισμό city break.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της, η καμπάνια θα προβληθεί στις επιλεγμένες αγορές-στόχους: Ελλάδα, Βαλκάνια, Τουρκία, Ρωσία, Ισραήλ, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία και Ιταλία.


Οι δράσεις της Marketing Greece για τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, την Aegean και την Airtickets.com.