Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015

6-9 Φεβρουαρίου 2015 η μεγάλη κλαδική έκθεση εξοπλισμού και προμηθειών HORECA που φέτος θα γιορτάσει με επετειακό τρόπο τα δέκα της χρόνια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών της,

Η Έκθεση που άλλαξε τα δεδομένα, αποτελώντας περίτρανα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση, ετοιμάζει πυρετωδώς τη 10η επετειακή της διοργάνωση!

Έχοντας πλέον καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των πιο δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, η HORECA κλείνει φέτος δέκα χρόνια ζωής και φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά μια σειρά δράσεων παγκόσμιου βεληνεκούς.

Η HORECA ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για άλλη μια χρονιά υποδεχόμενη τους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου που αναμένεται να την επισκεφτούν και φέτος κατά χιλιάδες. Συγχρόνως, περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αγορά της τροφοδοσίας, της τεχνολογίας, και του εξοπλισμού των χώρων Εστίασης και των Ξενοδοχείων. 

Το Metropolitan Expo θα φιλοξενήσει από τις 6 ως και τις 9 Φεβρουαρίου 2015, τη μεγαλύτερη και πληρέστερη κλαδική έκθεση που έχει οργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα και μάλιστα σε μία περίοδο εξόχως σημαντική για την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας.

H HORECA το 2014 κατάφερε να προσελκύσει 100.000 επισκέπτες. Το 2015 αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκορ!

Ανταποκρινόμενη σε αυτό το πνεύμα ανάτασης και αισιοδοξίας, η 10η επετειακή HORECA προγραμματίζει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της εστίασης και της ξενοδοχίας να έρθουν σε επαφή με νέες, καινοτόμες ιδέες και προτάσεις στους τομείς της οργάνωσης, της διακόσμησης και του εξοπλισμού των επισιτιστικών και ξενοδοχειακών µονάδων. Επιπλέον, οι επισκέπτες της 10ης HORECA θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στη διεθνή γαστρονομική σκηνή, καθώς και στην παγκόσμια αγορά της μπίρας και των αποσταγμάτων, να δουν από κοντά όλα τα μηχανήματα και τους εξοπλισμούς εστίασης, τα καθιστικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και να αντλήσουν ιδέες ώστε να καταστήσουν πιο ανταγωνιστική τη δική τους επιχείρηση.

Για άλλη μια φορά σύσσωμος ο κλάδος των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην πιο δραστήρια, δυναμική και ενδιαφέρουσα συνάντηση της νέας χρονιάς...

Για κάθε πληροφορία σχετικά με την έκθεση, τις πολλές και σημαντικές παράλληλες διοργανώσεις της, τα .. γεμάτα όραμα και φαντασία special events, τους εκθέτες, τους χώρους, το πρόγραμμα κ.α. μπορείτε να επισκεφθείτε την όμορφη και λειτουργική σελίδα της στην διεύθυνση: http://www.horecaexpo.gr/?lang=el