Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2015

στο πρόγραμμα ταξιδιού στους 10 πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου η Σαντορίνη!

Στους 10 πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο, ως ο τρίτος καλύτερος, κατατάσσεται η Σαντορίνη, σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας  VeryFirstTo που παρουσιάζει και διαθέτει για προϊόντα και εμπειρίες πολυτελείας.

 Η σελίδα εμφανίζει μάλιστα την Σαντορίνη στην τρίτη θέση των προτιμήσεων των αναγνωστών της (κατάταξη που προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία) σε ότι αφορά τους 10 ρομαντικότερους προορισμούς στον κόσμο, πλάνο για την επίσκεψη στους οποίους παρουσιάζεται στην σελίδα.

Σύμφωνα με το πλάνο και την πρόταση, οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες της μπορούν να συμμετάσχουν σε ταξίδι διάρκειας ενός μήνα που διοργανώνει το γραφείο Hurlingham Travel στους 10 πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου το οποίο όμως απευθύνεται σε γερά πορτοφόλια μιας και κοστίζει 90.000!

Την ανάρτηση μπορείτε να την δείτε εδώ :
The Ultimate Lovers’ Trip To The World’s 10 Most Romantic Destinations


Οι προορισμοί σύμφωνα με την σειρά προτίμισης είναι οι εξής : Venice, Italy / Paris, France / Santorini, Greece / The Maldives, Republic of The Maldives / Florence, Italy / Kauai, Hawaii, USA / Rome, Italy / Saint Lucia, Caribbean Koh Samui, Thailand / St Moritz, Switzerland