Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) αποτελείο Όμιλος Euromedica

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων,

Η εντατικότερη δραστηριοποίηση του Ομίλου Euromedica στον ιατρικό τουρισμό, σε έναν κλάδο με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, που ενισχύονται τόσο από τη γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, όσο και από την υψηλή κατάρτιση του εγχώριου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αποτελούν τους λόγους της απόφασης για την ένταξή του ως μέλους του Σ.Ε.Τ.Ε.

Ο Όμιλος Euromedica στοχεύει στην εδραίωσή του στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού, διαθέτοντας περισσότερες από 1.650 νοσοκομειακές κλίνες, πάνω 2.600 εργαζόμενους και 10.500 συνεργαζόμενους ιατρούς, σε 69 μονάδες, σε 25 πόλεις της Ελλάδας. Σε σχετικές δηλώσεις του ο Σπύρος Κοτρώτσιος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Euromedica, ανέφερε, ότι προκειμένου να αναπτυχθεί σε γερές βάσεις ο ιατρικός τουρισμός, απαιτείται στρατηγικός σχεδιασμός, σταθερές συνέργειες μεταξύ της ιατρικής και του τουρισμού, αλλά και των άλλων συναφών κλάδων.

 «Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος Euromedica εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο μέσα από τη στρατηγική συμμαχία του με τον ΣΕΤΕ. Η τεχνογνωσία, η μεγάλη γεωγραφική κάλυψη, το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών του δικτύου της Euromedica, σε συνδυασμό με το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία του ΣΕΤΕ, αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την απελευθέρωση της δυναμικής του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας», ανέφερε ο κ. Κοτρώτσιος.