Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014

ξεκίνησε την λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Φηρά

Ξεκίνησε την λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Φηρά της Σαντορίνης ενθουσιάζοντας και δίνοντας χαρά στους μικρούς του φίλους, οι οποίοι παρέμειναν τις φετινές γιορτές στο νησί με τις οικογένειές τους. Η .. μαζική τάση άλλωστε για αναχώρηση από το νησί τις μέρες των γιορτών για αναψυχή ή υποχρεώσεις των οικογενειών, μοιάζει να .. ανακόπτεται φέτος, σε σχέση πάντοτε με προηγούμενες χρονιές και με δεδομένη την ευκαιρία των περισσοτέρων οικογενειών  να λείψουν από νησί για κάποιες λίγες μέρες, με αφορμή την διακοπή της λειτουργίας των σχολείων καθώς και τις περιορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σχετικά με τον τουρισμό. 

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Φηρά της Σαντορίνης λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά με την συγκεκριμένη δομή, με την λειτουργία του δηλαδή σε ένα μεγάλο δημόσιο χώρο.

Η πρώτη μέρα της λειτουργίας του πάντως και η μεγάλη προσέλευση των κατοίκων του νησιού, ικανοποίησε τους εμπνευστές και διοργανωτές του με αποτέλεσμα ένα ακόμη.. στοίχημα για την Σαντορίνη να θεωρείται .. κερδισμένο..!


Καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλους!