Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιακός 1-3

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με δυνατές στιγμές που απόλαυσαν οι φίλαθλοι του αθλήματος, ο βαθμολογικά προπορευόμενος Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Α.Ο. Θήρας με τελικό σκόρ 1-3, στο παιχνίδι του Σαββάτου 20.12 στο γήπεδο του ΔΑΠΠΟΣ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 στο βόλει γυναικών.

Σε ότι αφορά τον Α.Ο. Θήρας αξίζει να αναφερθεί ότι έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, δείχνοντας την οργάνωσή του και την όλη προσπάθεια που πραγματοποιείται από όλο το team της ομάδας.
Τα σετ του αγώνα διαμορφώθηκαν ως εξής : Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός 1-3 (21-25, 25-20, 23-25, 17-25) 20.12.2014 ΔΑΠΠΟΣ.

Με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής ο Α.Ο. Θήρας παραμένει σταθερά στην 5η θέση στην βαθμολογία με 16 βαθμούς «πίσω» από τον Παναθηναικό με 30, τον Ολυμπιακό με 24, τον Πανναξιακό με 24, και την ΑΕΚ με 21 βαθμούς.

Αξίζει επίσης να αναφερθούν οι αναρτήσεις των σελίδων www.volleynews.gr και http://www.aothiras.gr/?p=994 σύμφωνα με τις οποίες και με αφορμή το εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν του θανάτου ενός νέου παιδιού από την Σαντορίνη λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, ότι,

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η αναμέτρηση του ΑΟ Θήρας με τον Ολυμπιακό στην Σαντορίνη, καθώς ο αγώνας έγινε στην σκιά του θανάτου του 16χρονου Λάμπρου Γαλαίου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Οι οπαδοί των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο κλειστό της Σαντορίνης, ανάρτησαν πανό στην μνήμη του, ενώ οι αθλήτριες της Θήρας αλλά και του Ολυμπιακού, άφησαν λουλούδια στο σημείο που αναρτήθηκε το πανό.

Ο επόμενος αγώνας του Α.Ο. Θήρας θα πραγματοποιηθεί στις 17/01/2015 με την ΑΕΚ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα μπορείτε να επισκεφθείτε την πλήρως ανανεωμένη σελίδα :  http://www.volleynews.gr/