Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

Χριστούγεννα στην Σαντορίνη - «Τα αδύνατα δυνατά - ο μικρός Νεόφυτος σε περιπέτειες» ελεύθερη σε είσοδο παιδική θεατρική παράσταση από τον Δήμο Θήρας (26-27.12 18.30 / 11.00)

Την παιδική θεατρική παράσταση Χριστούγεννα στην Σαντορίνη - «Τα αδύνατα δυνατά - ο μικρός Νεόφυτος σε περιπέτειες» παρουσιάζει με ελεύθερη είσοδο ο Δήμος θήρας για τους μικρούς δημότες του νησιού.

Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις. Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στις 18.30 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 10.30 στην αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας στο Εμπορείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Ο Δήμος Θήρας με αφορμή την γιορτή των Χριστουγέννων υποδέχεταιτην Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον, η οποία θα παρουσιάσει τη Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση: «Τα αδύνατα δυνατά- ο μικρός Νεόφυτος σε περιπέτειες».

Μια παράσταση με θέατρο σιλουετών, ζωντανή μουσική, ακροβατικά και διαδραστικά παιχνίδια για όλους, που αγγίζει με ευαισθησία και χιούμορ το θέμα του σχολικού εκφοβισμού και μιλάει για τη σημασία της αλληλεγγύης και το θάρρος που όλοι, μικροί και μεγάλοι, χρειαζόμαστε ή κρύβουμε στην καρδιά μας! 

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο και στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας στο Εμπορείου.

Η είσοδος είναι δωρεάν. 



Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Προκειμένου τα παιδιά της γειτονικής Θηρασιάς να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο χωριό και να παρακολουθήσουν την Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση  «Τα αδύνατα δυνατά- ο μικρός Νεόφυτος σε περιπέτειες» που θα πραγματοποιηθεί στο   Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 18:30  την Παρασκευή 26/12/2014,

έχει οργανωθεί  δωρεάν μεταφορά για τα παιδιά της Θηρασιάς μικρά και μεγάλα  ώστε να διασκεδάσουν παρέα με τα  παιδιά της Σαντορίνης.

Για τον λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί η μεταφορά των παιδιών από την Θηρασιά την Παρασκευή στις 14:00  με σκάφος  της Ένωσης λεμβούχων.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω  δημόσια  τον κ. Μάκη Κανακάρη  πρόεδρο της ένωσης λεμβούχων για την θετική του ανταπόκριση στο αίτημά μου, να προσφέρει αφιλοκερδώς  ένα σκάφος  ώστε  να μεταφερθούν  τα παιδιά από και προς την Θηρασιά. 


Αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριαζής.