Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

καμπάνια για την ελληνική τουριστική κατοικία με τίτλο «YOUR SECOND HOME IN GREECE» τον Φεβρουάριο του 2015 στην Σουηδία

Πρωτοβουλία για την προώθηση ελληνικών τουριστικών ακινήτων αναλαμβάνει η εταιρία North Events στο πλαίσιο της γνώριμης πλέον τουριστικής έκθεσης GREKLAND PANORAMA που πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο στην Στοκχόλμη, δημιουργώντας για πρώτη φορά φέτος ένα ξεχωριστό στάντ με θέμα την προώθηση των ελληνικών τουριστικών ακινήτων σε ενδιαφερόμενους σκανδιναβούς αγοραστές.  

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 10.000 Σουηδούς επισκέπτες.
Με την ενσωμάτωση ειδικής ενότητας η οποία θα παρουσιάζει την ελληνική τουριστική κατοικία θα δοθεί για πρώτη φορά η δυνατότητα ενημέρωσης χιλιάδων Σουηδών οι οποίοι ήδη γνωρίζουν και αγαπούν την Ελλάδα, και αποτελούν εν δυνάμει αγοραστές.

Αξιοσημείωτο σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρία είναι το ότι ενώ η ελλάδα δέχεται δεκάδες χιλιάδες σκανδιναβούς επισκέπτες, δεν υπήρξε μέχρι στιγμής οργανωμένη καμπάνια για την προώθηση των διαθέσιμων τουριστικών ακινήτων της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αεροπορικές συνδέσεις της Ελλάδας με Σκανδιναβικές χώρες αναμένεται από το 2015 να είναι αυξημένες.

Παράλληλα με την «Your Second Home in Greece» στην GREKLAND PANORAMA που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο ERICSSON GLOBE της Στοκχόλμης στις 14-15 Φεβρουαρίου 2015, η North Events συνάπτει συνεργασία με την εταιρία FAIR MEDIA, η οποία διοργανώνει παράλληλα τις ίδιες μέρες και σε διπλανό εκθεσιακό χώρο, το Annexet, την διεθνή έκθεση “Buying Properties Abroad”. Η συνεργασία αυτή έχει στόχο την ταυτόχρονη παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού real estate και στις δύο διοργανώσεις παρέχοντας έτσι ακόμη καλύτερη προβολή της εγχώριας αγοράς.

Η εταιρία FAIR MEDIA είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος διοργανωτής εκθέσεων και σεμιναρίων για τουριστικές κατοικίες στο εξωτερικό, με 10ετή εμπειρία και περισσότερες από 90 διοργανώσεις στις Σκανδιναβικές χώρες και την Φινλανδία. Σε πρόσφατη παρουσίαση που έγινε τον Ιούνιο κατόπιν πρόσκλησης της North Events στην FAIR MEDIA σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Bjorn Simonsson διευθύνων σύμβουλος της FAIR MEDIA, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «Ο Σουηδός σήμερα αποτελεί ίσως τον καλύτερο αγοραστή ακινήτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Υπάρχει αισιοδοξία, αύξηση εισοδήματος και μία σταθερά ανοδική οικονομία, λόγω της ισχυρής σουηδικής κορώνας».