Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2014

διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου της Σαντορίνης ετοιμάζει το Υπ. Υγείας

Για την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας να ιδιωτικοποιήσει μέσω διεθνούς διαγωνισμού τις κτηριακές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου της Σαντορίνης, ενημέρωσε κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου (3.10) ο δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος τους δημοτικούς συμβούλους και τους δημότες του νησιού.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο δήμαρχος Θήρας ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα που αφορούν στον προσανατολισμό του αρμόδιου υπουργείου στην ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου, καταθέτοντας παράλληλα την πρόταση οι εξελίξεις να συζητηθούν σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποκλειστικά γι αυτό το ζήτημα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις από πλευράς του Υπ. Υγείας έγιναν κατά την διάρκεια πρόσφατης (2.10) συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, παρουσία του ιδίου, του Υπουργού,  της Αντιδημάρχου του Δήμου Θήρας αρμόδιας για θέματα υγείας Ρούλας Μπελλώνια, και του γιατρού και ακαδημαϊκού Χαράλαμπου Ρούσσου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος οι προτάσεις και οι σχεδιασμοί του Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης, θα αποσταλούν στον Δήμο Θήρας για ενημέρωση το προσεχές διάστημα.