Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

"Greek Tourism Expo 2014" (5-7.12.2014)

Η 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού- GREEK TOURISM EXPO που θα πραγματοποιηθεί 5-7 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, είναι μια νέα δυναμική εκθεσιακή πρόταση απόλυτα στοχευμένη στην προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος τόσο στην εγχώρια αλλά κυρίως στη διεθνή αγορά.

Στο έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, η  Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISΜ EXPO θα προβάλλει  δυναμικά όλα τα είδη κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού τα οποία  προσφέρει η Ελλάδα με  στόχο την κυρίως τη προσέλκυση  αγοραστών από το εξωτερικό προσφέροντας μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης  για τη δημιουργία σημαντικών εμπορικών συνεργασιών.
Ειδικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στο  εξωτερικό, οι διοργανωτές της Έκθεσης ,για  την προσέλκυση διεθνών buyers,  τουριστικών γραφείων και άλλων επαγγελματιών, θα υλοποιήσουν το Πρόγραμμα  «MEET  THE GREEKS – Γνωρίστε τους Έλληνες».

H Διεθνής Έκθεση  θα παρουσιάσει: Όλες τις μορφές του Ελληνικού Τουρισμού, Τον Γαστρονομικό Τουρισμό, και  Υπηρεσίες και εξοπλισμούς για Ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες.

Για πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα : http://www.greektourismexpo.gr/