Κυριακή, Αυγούστου 10, 2014

«Ηφαίστεια 2014» - η εικονική αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου (24.8, 21.00)

Στις 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος η δημοφιλέσταση ανα τον κόσμο και .. πολυφωτογραφημένη εκδήλωση της εικονικής αναπαράστασης του ηφαιστείου της Σαντορίνης, με την εκτόξευση εκατοντάδων βεγγαλικών, κυρίως από το ηφαίστειο, καθώς και από σημεία της καλντέρας των Φηρών.

Η εκδήλωση κάθε χρόνο συγκεντρώνει και περισσότερο κοινό σε καφέ και εστιατόρια στην καλντέρα των Φηρών, αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες και πιο .. φωτογραφημένες εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Τα φετινά «Ηφαίστεια 2014 – εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης» θα πραγματοποιηθούν στις 24 Αυγούστου με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας.  



Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής της εκδήλωσης «ηφαίστεια 2014», της «Γεωθήρα» (20.8)

Τα καθιερωμένα Ηφαίστεια, η αναπαράσταση των ηφαιστειακών εκρήξεων που κάθε Αύγουστο γίνεται στη Σαντορίνη, θα αποτελέσουν και φέτος ένα μοναδικό θέαμα για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού.

Εικόνες, χρώματα και ήχοι θα συνθέσουν για ακόμα μία φορά μία αξέχαστη εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων.

Πολλά οφείλει το νησί στην γεωμορφολογία του και στην ύπαρξη αυτού του ενεργού συμπλέγματος κρατήρων, από τα μοναδικά του γεωργικά προϊόντα, μέχρι τη συγκλονιστική και παγκόσμια γνώριμη εικόνα του.

Ένας ετήσιος φόρος τιμής στο ηφαίστειο, που δεν κοιμάται ποτέ…
« Ηφαίστεια 2014» την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 στις 21:00.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ                                           ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ με διακρ. τίτλο ¨ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.¨
Τηλ.: 22860-23021 E-mail : geothira@1353.syzefxis.gov.gr