Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2014

Art Space Santorini 2014 !

2014 Σαντορίνη ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - 2014  Art Space  ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Σύμφωνα με ενημέρωση του όμορφου χώρου Art Space  που βρίσκεται στον δρόμο προς το Καμάρι, η λειτουργία του και παρουσία των έργων που φιλοξενεί φέτος, εντάσσονται στο πρόγραμμα «2014 Σαντορίνη ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» που βρίσκεται εν εξελίξει από πλευράς της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας.

Σύμφωνα με την φετινή πρόσκληση του Art Space,

Πιστοί στο ραντεβού μας με τον Πολιτισμό !

Ζωγράφοι, Γλύπτες, Φωτογράφοι....... Όλοι ΕΔΩ ! Παρόντες με τα έργα τους...
Το Παλιό Ρακιδιό, το Προβιομηχανικό Ντοματάδικο, η Μικρή και η Μεγάλη Κάναβα με τα Πατητήρια και τα Λινά, φιλοξενούν τους καταξιωμένους καλλιτέχνες και γράφουν μια καινούργια ιστορία !

Στις άλλες σπηλιές, το Σύγχρονο Οινοποιείο καλωσορίζει τους επισκέπτες του χώρου, που θα γευτούν τα μοναδικά κρασιά της Σαντορίνης και θα τα ταξιδέψουν στα πέρατα του κόσμου !
Και η "εμπειρία" συνεχίζεται ! Με τον ξύλινο παραδοσιακό Αργαλειό να "υφαίνει".....το παρελθόν, το παρών και το μέλλον !

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην φετινή έκθεση είναι οι :  

Adamo Nora, Ανανιάδου Καρολίνα, Ανδρέου Κατερίνα, Αντωνόπουλος Γιάννης, Αντωνοπούλου Νικολέττα, Αρκουδογιάννη Ευρυδίκη, Μπακατσή Στέλλα, Barbara Henn, Δανάη Κουβαρά, Διακοδημητρίου Μαρία, Δήμος Τάσσος, Donatelli Roberto, Δρόσου Ειρήνη, Gerd Groetz, Χωριανοπούλου Ειρήνη, Καραγιώργης Ανδρέας, Καρακατσάνης Βασίλης, Καραμήτας Αθανάσιος, Klassen Gabrielle, Κοροβέση Αγγέλικα, Κοροβέσης Δημήτρης, Krastev Martin, Ματαράγκας Διονύσης, Michaela Kluever, Μουσούρη Κυβέλη, Παναγιωτίδης Άγγελος, Παπαδάκη Γεύσω, Παπαδημητρίου Άννα Μαρία, Πετροχείλου Κάλλη, Πετροπούλου Σοφία,Redis Retzas, Σαριδάκης Μανώλης, Schmiedel Leoni, Σγουρού Ευτυχία, Σολιδάκης Βασίλης, Τσάμη Κατερίνα, Βλαχιώτη Μαίρη.

Φωτογραφίες του χώρου και των έργων μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση : http://www.artspace-santorini.com/gr/