Τρίτη, Αυγούστου 12, 2014

νέο εκθετήριο στο Santo Wines με αναμνηστικά εμπνευσμένα απο τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου

Νέο εκθετήριο δημιουργήθηκε στους όμορφους και με μεγάλη επισκεψιμότητα χώρους του  Santo Wines στον οποίον εκτίθενται και διατίθενται προς πώληση τα αναμνηστικά είδη και δώρα η δημιουργία των οποίων είναι εμπνευσμένη απο τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου Θήρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διευθυντή των ανασκαφών του Ακρωτηρίου Σαντορίνης κ. Ντούμα για το γεγονός ως αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας με το οινοποιείο Santo Wines,

''Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμε ότι χάρη στη γενναιοδωρία της διοίκησής του, στο κατάστημα του SANTO WINES διατίθενται αναμνηστικά προϊόντα της Εταιρείας Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας.
Τα έσοδα από τις σχετικές πωλήσεις στηρίζουν αποκλειστικά το έργο των Ανασκαφών του Ακρωτηρίου Θήρας.''

Χρ. Γ. Ντούμας, Διευθυντής των Ανασκαφών του Ακρωτηρίου Θήρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, και από τις δύο συνεργαζόμενες πλευρές, σύντομα θα υπάρξουν νέες πληροφορίες για εκδηλώσεις και δράσεις με στόχο και αποτέλεσμα την επαναλειτουργία των εργαστηρίων της ανασκαφής.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για το νέο εκθετήριο καθώς και η διοργάνωση μιας μικρής εκδήλωσης για την παρουσίασή του καθώς και ενημέρωση για τους στόχους της συνεργασίας.