Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

πρώτος ο Α.Ο. Θήρας μετά και την τελευταία νίκη του!

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον όμιλο των ομάδων που συναγωνίζεται κατάφερε να βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλει της Σαντορίνης «Α.Ο. Θήρας» μετά και την σπουδαία νίκη της έναντι της ομάδας του Πανιωνίου.

Όπως έχουμε αναφέρει με αφορμή τις .. μπαράζ νίκες του Α.Ο. θήρας στην φετινή νικηφόρα διαδρομή του στην Α2 κατηγορία, η νεοσυσταθείσα ομάδα της Σαντορίνης, αποτελεί την φετινή έκπληξη κι ένα από τα μόνιμα θέματα συζήτησης όχι μονο μεταξύ των φίλων, υποστηρικτών της και κατοίκων του νησιού, αλλά και των ανθρώπων του χώρου του ελληνικού βόλει, εξ αιτίας της εξαιρετικά καλής του πορείας.

Η ομάδα μετρά μόλις δυό χρόνια από την δημιουργία της και οι περισσότεροι πλέον είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ότι η πορεία της ομάδας αποτελεί το αποτέλεσμα της δουλειάς και της εμπειρίας της αθλήτριας (αγωνίστηκε ως αθλήτρια της ομάδας τον πρώτο χρόνο συγκρότησής της) και προπονήτριάς της πλέον, Ελένης Μεμετζή, η οποία και την οδηγεί μέσα απο αλλεπάλληλες νίκες στην κορυφή.

Η ολοένα και πιο .. εφικτή πορεία της ομάδας για την είσοδό της στην Α1 κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, αποτελεί θέμα συζήτησης όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και μεταξύ των ιθυνόντων και υπευθύνων της κατηγορίας..


Ο Α.Ο. Θήρας κατάφερε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου να κερδίσει στην έδρα του με 1-3 σετ την ομάδα του Πανιωνίου και να βρεθεί μόνος του πλέον στην κορυφή της Α2 κατηγορίας.