Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

το 2ο ετήσιο συνέδριο TRAVEL TRADE ATHENS 2014 (14-15.4) – πληροφορίες

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (City of Athens Convention and Visitors Bureau - ACVB) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Οργανισμών Ευρώπης (European Tour Operators Association - ETOA) διοργανώνει το 2ο ετήσιο TRAVEL TRADE ATHENS 2014, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών την Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Απριλίου, 2014. (Συνημμένα δείτε το πρόγραμμα).
Για τα μέλη της ΠΟΞ το κόστος συμμετοχής , με έδρα την Αθήνα, ανέρχεται στα 200ευρώ (+ΦΠΑ) και με έδρα την υπόλοιπη Ελλάδα στα 400ευρώ (+ΦΠΑ) καθ'όλη τη διάρκεια των εγγραφών (ως 28 Φεβρουαρίου, 2014).

Συμμετοχή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στο λίνκ :  http://www.traveltradeathens.gr/_tta/register-now/register-as-a-supplier  

Το Travel Trade Athens 2014 είναι η ιδανική πλατφόρμα να αναδείξετε και να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς Τουρισμού Αναψυχής, του Συνεδριακού Τουρισμού και των Εταιρικών Συναντήσεων (MICE), Tour Operators και On Line Travel Agencies από όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και άλλες αγορές στόχους μέσω προκαθορισμένων επαγγελματικών συναντήσεων.

Το κόστος εγγραφής στο 2o ετήσιο «Travel Trade Athens 2014» περιλαμβάνει την συμμετοχή σε:
α) προ-κανονισμένες B2B συναντήσεις  με hosted buyers,
β) Ημερίδα με θέματην Αστική Ανάπτυξη Τουρισμού με επίσημους προσκεκλημένους ομιλητές από το εξωτερικό και την Ελλάδα καθώς και εκπροσώπους κορυφαίων διεθνών οργανισμών,
γ) διαλείμματα καφέ και γεύματα
δ) δημοσίευση της εταιρείας σας ως Supplier στην ιστοσελίδα του workshop www.traveltradeathens.gr   καθώς και
ε) δημοσίευση λογοτύπου με προφίλ της εταιρείας σας στον ετήσιο κατάλογο Travel Trade Athens 2014 το οποίο θα διανεμηθεί σε όλους τους Hosted Buyers, εκπροσώπους ΜΜΕ και Suppliers που θα συμμετάσχουν στο Travel Trade Athens 2014.

Το TRAVEL TRADE ATHENS 2014 είναι αφιερωμένο στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας και της Ελλάδας, μέσω της παρουσίας προμηθευτών τουρισμού με έδρα την Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε
με την ομάδα του TRAVEL TRADE ATHENS:
+30 210 3253123
City of Athens Convention and Visitors Bureau