Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2014

η Μαρίζα Κωχ ταξίδεψε τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της Σαντορίνης με ένα απίθανο μουσικό παραμύθι...

 Σύμφωνα με κείμενο και ανάρτηση της σελίδας http://giannisargyros.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9.html

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 το πρωί, στο χώρο του Παιδικού Σταθμού της Σαντορίνης, που βρίσκεται στην Επισκοπή Γωνιά του νησιού, και μετά τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννου που έγινε στην ομώνυμη περιοχή, η πολυαγαπημένη μας συμπατριώτισσα Μαρίζα Κωχ, ταξίδεψε με τα παιδιά του Σταθμού σε ένα απίθανο μουσικό παραμύθι, κάτω από τους ονειροπόλους ήχους ενός μουσικού παπλώματος, το οποίο είναι γεμάτο από πολυάριθμα χρυσά κουδούνια μέσα στο περιορισμένο χρονικό διάστημα των παιδιών, γιατί αμέσως μετά ακολούθησε το μεσημεριανό τους γεύμα.

Η παρουσίαση αυτή είναι μια πρωτότυπη μουσικοπαραμυθένια προβολή και χωρίς την συνοδεία μουσικών οργάνων και μικροφώνων, καλώντας τους μικρούς μας φίλους να αναζητήσουν  ανάλογα παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία είναι καλά κρυμμένα στους ήχους των κουδουνιών του μουσικού παπλώματος και το οποίο ουσιαστικά αντιπροσωπεύει τις παραδοσιακές μουσικές ρίζες της πατρίδας μας.


Στη συντροφιά αυτή συμμετείχε και μια άλλη γνωστή συμπατριώτισσά μας, από το χώρο του καλλιτεχνικού στερεώματος, η Σοπράνο: Ιωάννα Καραμολέγκου.

 Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε το ταξίδι αυτό, μέσα από το  αρχείο της ιστοσελίδας μας, και εδώ πλέον θέλουμε να τις ευχαριστούμε θερμά για την πρωτότυπη και μουσικοπαραμυθένια προβολή τους, αφήνοντας άφωνους τους μικρούς μας φίλους, αλλά και τους λοιπούς παρευρισκομένους.

Στην σελίδα http://giannisargyros.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9.html μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες καθώς και βίντεο από την όμορφη γιορτή.