Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013

σημαντικές επιτυχίες για όλες τις αθλητικές ομάδες της Σαντορίνης

Σημαντικές επιτυχίες σημειώνουν κατά την διάρκεια του φετινού αθλητικού χειμώνα οι ομάδες της Σαντορίνης σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, τόσο σε ότι αφορά τις ανδρικές όσο και τις γυναικείες ομάδες, σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, μετά από αρκετά χρόνια σχετικής στασιμότητας. ..
Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου 7 και 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εξής αγώνες με τα ακόλουθα αποτελέσματα.

Ο πολύ δυνατός όπως αποδεικνύεται Α.Ο. Θήρας (η γυναικεία ομάδα βόλεϊ με έδρα την Σαντορίνη που διαγωνίζεται στην Α2 κατηγορία) κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του, στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου Ζωγράφου, τον Ηλυσιακό με 1 -3 στα σετ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ηλυσιακός ήταν μέχρι χθές η αήττητη ομάδα της κατηγορίας του, ενώ μετά από τον χθεσινό αγώνα ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται στην δευτερη θέση του ομίλου.
Στον ίδιο χώρο, η ομάδα βόλεϊ κορασίδων της Σαντορίνης “Ήφαιστος” κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Ναξιώτικη ομάδα “Φιλώτι” με τελικό σκόρ 3-1.


Στο ποδόσφαιρο, ο Πανθηραικός βρίσκεται στην πρώτη θέση στον 3ο όμιλο του τοπικού Κυκλαδικού πρωταθλήματος μετά και την υπέρ του καταμέτρηση βαθμών από αγώνα με την ομάδα της Ίου που δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ στο μπάσκετ ο Πανιώνιος Σαντορίνης σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε για .. γερά νεύρα στα τελευταία του λεπτά, κατάφερε να κερδίσει τον Παναξιακό με σκόρ 77-76, στο ΔΑΠΠΟΣ.