Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της trivago για την βράβευση της Σαντορίνης ως τον δημοφιλέστερο προορισμό της Μεσογείου για το 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της trivago για την βράβευση της Σαντορίνης ως τον δημοφιλέστερο προορισμό της Μεσογείου για το 2013, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου στο Αρχοντικό Μαρκεζίνη στην Μεσαριά.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν από στελέχη της διεθνούς εταιρίας trivago καθώς και της εγχώριας διαφημιστικής panadvert, ενημερωτικές ομιλίες σχετικά με το διαδίκτυο και τα ολοένα και καινούργια εργαλεία και δυνατότητες που προσφέρει, τόσο σε ότι αφορά την προβολή όσο και την καλή εμπορική πορεία των τουριστικών καταλυμάτων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και με το τέλος των παρουσιάσεων βραβεύθηκαν ο Δήμαρχος της Σαντορίνης κ. Ζώρζος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Καραμολέγκος και ο πρόεδρος του Σωματείου τουριστικών καταλυμάτων «Ατλαντίδα» κ. Αναπλιώτης.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Δήμαρχος της Σαντορίνης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία πραγματοποίησης της εκδήλωσης, ενώ σχετικά με την Σαντορίνη ανέφερε πως παρά το αρνητικό οικονομικό κλίμα και περιβάλλον, η Σαντορίνη λόγο και της μεγάλης δημοσιότητας και δημοφιλίας που έχει κατακτήσει, καταφέρνει να αυξάνει τους επισκέπτες της.

Τις ευχαριστίες τους στους εκπροσώπους της εταιρίας για την επιλογή τους να βραβεύσουν το νησί, εξέφρασαν με την παραλαβή των βραβείων οι κύριοι Καραμολέγκος και Αναπλιώτης πρόεδροι αντίστοιχα της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και του Σωματείου τουριστικών καταλυμάτων Ατλαντίδα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από στελέχη της trivago καθώς και της διαφημιστικής εταιρίας panadvert με θέματα :

Η συμβολή του Online Marketing στην απόδοση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων,  Public Relations και Media. Πως η trivago σας βοηθά να προβληθείτε στα Διεθνή και Ελληνικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, η επιρροή των social media στις online κρατήσεις, υπηρεσία trivago Hotelier – Διαχειριστείτε τη διαδικτυακή σας φήμη και αυξήστε τις κρατήσεις σας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της tivago και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και την υποστήριξη του Δήμου Θήρας.