Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2013

με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 44η εθελοντική αιμοδοσία στην Σαντορίνη

Με μεγάλη επιτυχία, για μια ακόμη χρονιά, ολοκληρώθηκε και η φετινή φθινοπωρινή 44η εθελοντική αιμοδοσία στην Σαντορίνη χάρη στην προσπάθεια που με συνέπεια και συνέχεια κάνει εδώ και 15 χρόνια η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, έχοντας δημιουργήσει και διατηρώντας από την μια κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη στην κοινωνία του νησιού και δίνοντας την σημαντική δυνατότητα από την άλλη να βρίσκονται σε θέση να καλύψουν τις ενδεχόμενες ανάγκες τους σε αίμα, οι αιμοδότες του νησιού καθώς και οι συγγενείς τους.

Κατά την διάρκεια της 44ης εθελοντικής αιμοδοσίας στην Σαντορίνη συγκεντρώθηκαν 780 μονάδες αίματος ενώ υπήρξαν 87 νέοι αιμοδότες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας αίματος Σαντορίνης,

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”
για την επιστημονική και συγχρόνως ανθρώπινη βοήθειά του, στη διαδικασία της αιμοδοσίας.
Ευχαριστούμε όλους εκείνους τους εθελοντές και εθελόντριες , που πρόσφεραν τον χρόνο και την ενέργειά τους για την άρτια οργάνωση και ολοκλήρωση μιας ακόμα αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες κάθε ηλικίας, που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, κυρίως αυτούς που πρόσφεραν αίμα για πρώτη φορά και τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Όλοι μαζί, με την ανιδιοτελή προσφορά αίματος, δίνουμε την πραγματική σημασία στην έννοια Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ και ενισχύουμε τους δεσμούς στήριξης και αλληλεγγύης, που κρατούν ενωμένη μια κοινωνία στους δύσκολους καιρούς και της δίνουν προοπτική για το μέλλον.