Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

28 – 30 Σεπτεβρίου οι φετινοί αγώνες parkour στην Σαντορίνη


Το τριήμερο 28 – 30 Σεπτεβρίου θα πραγματοποιηθούν οι φετινοί αγώνες parkour «Red Bull Art of Motion»  στην Σαντορίνη.
Πρόκειται για την δευτερη συνεχόμενη φορά που οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο νησί, μετά και την πολύ πετυχημένη περσυνή πρώτη διοργάνωση. 


Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου 29 Σεπτεβρίου, στο Φηροστεφάνι, εκεί, που θα δείτε πολύ κόσμο..! 

 Όσο για την συνεχόμενη επιλογή της Σαντορίνης, σύμφωνα με τους υπευθυνους της παραγωγής καθώς και τους χορηγούς της όλης διοργάνωσης, το Red Bull και την free press «Lifo», το Φηροστεφάνι αποτέλεσε πέρσυ το ιδανικό μέρος για την πραγματοποίηση των αγώνων, με τις ταράτσες των σπιτιών την μια δίπλα και .. κάτω απο την άλλη σε συνδιασμό με την μοναδική θέα της καλντέρας, να αποδεικνύονται το καλύτερο φυσικό.. set, για μια τέτοια διοργάνωση».
Αξίζει να αναφέρουμε οτι το parkour αποτελεί τα τελευταία χρόνια αναγνωρισμένο άθλημα, με πολλούς αθλητές και κοινό κυρίως σε πόλεις της Ευρώπης, ενω απο το στύλ του έχουν επιρρεαστεί και δημοφιλείς καλλιτέχνες της pop όπως η Madonna οι οποίοι έχουν εντάξει στα shows των tours τους, χορευτικά τα οποία βασίζονται σε φιγούρες του parkour
Απο την διοργάνωση δεν λείπει και ο σχετικός διαγωνισμός, για τους τυχερούς που θα μπορέσουν να να ταξιδέψουν στην Σαντορίνη και να δούν live τους αγώνες....


The world’s best urban artists gather again this year on September 29, 2012 in the unique ambience of the immaculate white city of Santorini perched on the rocky cliffs. Rooftops, domes, terraces and swimming pools will all be part of the extended course with a height differential of more than 50 metres that the athletes will again have to master within the given time limit.