Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

ένας από τους πιο εντυπωσιακούς γάμους της χρονιάς !

 Το οτι η Σαντορίνη φιλοξενεί δεκάδες, και μερικούς από τους πιο καλά οργανωμένους, γάμους στην Ελλάδα είναι γεγονός και είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Το πως και το γιατί αυτής της «ιστορίας» και σύγχρονης δραστηριότητας και υπηρεσίας, είναι στα σίγουρα το αποτέλεσμα της οργανωμένης, μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς δεκάδων ανθρώπων στο νησί, που τα τελευταία χρόνια αφιερώνοντας χρόνο, κόπο, διάθεση και φαντασία, κατάφεραν να αναδείξουν την Σαντορίνη ως έναν διεθνώς καθιερωμένο γαμήλιο προορισμό.
Το αποτέλεσμα, και σε οικονομικό επίπεδο; Η Σαντορίνη να έχει καταφέρει να βρίσκεται σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη για την συγκεκριμένη υπηρεσία και να συντηρεί δεκάδες ανθρώπους που εργάζονται με στόχο την πραγματοποίηση των σχεδίων τους για την «ομορφότερη μέρα της ζωής» των μελλόνυμφων από ολόκληρο τον κόσμο…

Γάμοι λοιπόν στην Σαντορίνη, πολλοί, πλήν όμως, υπάρχουν και αυτοί που ξεχωρίζουν!
Ένας από αυτούς πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στις 15 Σεπτεβρίου, στην όμορφη εκκλησία της «Παναγίας της Πλατσανής» στην καλντέρα της Οίας, όπου και αντάλλαξαν τους όρκους της «παντοτινής αγάπης» και δέχθηκαν τις ευχές των φίλων τους, η Jana και ο Robert από την Γερμανία.

Οι γαμήλιες όμως διαδικασίες δεν ολοκληρώθηκαν με την τελετή στην εκκλησία, μιας και περιελάμβαναν αρκετά .. παράλληλα και εντυπωσιακά events!
Ένα από αυτά ήταν το γαμήλιο πάρτυ στο οποίο ήταν προσκεκλημένοι οι δεκάδες φίλοι του ζευγαριού που αφίχθησαν ειδικά για το γεγονός από την Γερμανία, και το οποίο έγινε στο «Theros Wave Bar» στην παραλία Θέρος, στην περιοχή της Βλυχάδας.

Από τα εντυπωσιακότερα στιγμιότυπα, με μεγάλο μάλιστα φωτογραφικό ενδιαφέρον, της όλης διοργάνωσης, ήταν η επιλογή του ζευγαριού πολλοί από τους προσκεκλημένους να φθάσουν στην παραλία με τα συλλεκτικά πλέον αυτοκίνητα τύπου «Tuk Tuk» που μεταφέρθηκαν  για τον σκοπό αυτό από την Ταιλάνδη! Ενώ, σε ότι αφορά τα συλλεκτικά αυτοκίνητα – αντίκες, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι στο event της γαμήλιας δεξίωσης, “παρέλασαν” ένα Ford του 1929 και μια Mercedes του 1936, που αποβιβάστηκαν στην Σαντορίνη από την Πάτρα! Το σίγουρο πάντως, για όσους είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά, ήταν ότι τα πολύχρωμα «Tuk Tuk» έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Όσο για την διασκέδαση των νεόνυμφων και των καλεσμένων τους, γι αυτήν φρόντισε ο δημοφιλής Αμερικανός τραγουδιστής Michael Sembello που «ρόκαρε» στην σκηνή τραγουδώντας το δικό του super hit της δεκαετία του 80, το "shes a maniac"!





Ο όμορφος και εντυπωσιακός αυτός γάμος οργανώθηκε από τις κυρίες Στέλλα και Μόσχα της εταιρίας www.StellaAndMoscha.com  - Exclusive Greek Island Weddings.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια του event  πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του κ.  Κώστα Καλημέρη, δημιουργού του “Black Rock Studio” με έδρα το Ακρωτήρι της Σαντορίνης.