Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

οι Robert De Niro και John Travolta στην Σαντορίνη

Στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης αφίχθησαν το πρωί του Σαββάτου 14.7 λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, με πτήση ιδιωτικού τζετ από τις Η.Π.Α οι δημοφιλείς ηθοποιοί Robert De Niro και John Travolta.
Με την άφιξή τους και αφού χαιρέτισαν με εγκάρδιες χειραψίες πολλούς από τους έλληνες θαυμαστές τους, εργαζόμενους στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, οι δημοφιλείς Αμερικανοί ηθοποιοί με την συνοδεία τους, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση τα Φηρά, από το λιμάνι των οποίων επιβιβάστηκαν σε σκάφος της θαλαμηγού «Αλέξανδρος» της οικογένειας Λάτση, στην οποία πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.
Το σκάφος έμεινε για δύο ημέρες σε θαλάσσιες περιοχές γύρω από την Σαντορίνη ενώ το βραδάκι της δεύτερης ημέρας από την άφιξή του, ο δημοφιλής ηθοποιός «επέστρεψε» στην Σαντορίνη για να περπατήσει στα δρομάκια της πόλης ενώ απόλαυσε το δημοφιλές ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι του café – bar Franco’s στα Φηρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόσκληση της οικογένειας Λάτση για διακοπές στα ελληνικά νησιά, έγινε αρχικά στον ηθοποιό Robert De Niro ο οποίος την αποδέχθηκε ενώ ζήτησε να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του ο επίσης δημοφιλής ηθοποιός και φίλος του John Travolta, κάτι που έγινε αποδεκτό από την οικογένεια που απηύθυνε την πρόσκληση…
Επόμενος σταθμός της θαλαμηγού με τους διάσημους επιβάτες ήταν η Μύκονος στα δρομάκια της οποίας εμφανίστηκε ο John Travolta με την όμορφη συντροφιά του..

Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη στην Σαντορίνη του δημοφιλούς ηθοποιού μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση:http://www.touristorama.com/robert_de_niro_santorini