Τρίτη, Ιουλίου 17, 2012

η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων για το πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους" και για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών ΕΟΤ ΠΥΤ Κυκλάδων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων που υπογράφει ο πρόεδρός της Αντώνης Καρατάσος, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες στον χώρο του τουρισμού, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους" μέχρι τις 23 Ιουλίου. 
Οι ενδιαφερόμενοι Επιχειρηματίες θα πρέπει να έχουν υποβάλλει στην αρμόδια Δ/νση Μελετών και Επενδύσεων του Ε.Ο.Τ. (Τσόχα 7, 11521, Αθήνα), αίτηση / δήλωση συμμετοχής, ιδιόχειρα ή ταχυδρομικά από τις 10-07-2012 μέχρι τις 23-07-2012.

Παράλληλα,

Η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων μας ενημερώνει, ότι από τις 9.7  οι υπηρεσίες του ΕΟΤ ΠΥΤ Κυκλάδων μετεγκαταστάθηκαν στο νέο τους κτήριο στην οδό Φολεγάνδρου 4 στο λιμάνι της Ερμούπολης.
Σύμφωνα με το πρόεδρο της Ομοσπονδίας, οι εγκαταστάσεις είναι αναβαθμισμένες και φιλοξενούνται σε έναν πολύ όμορφο λειτουργικά και αισθητικά χώρο, το αρχείο του φορέα είναι πλήρως αρχειοθετημένο ηλεκτρονικά, πλήν όμως και απ ότι φαίνεται το πρόβλημα της έλλειψης υπαλλήλων θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τους ήδη εργαζόμενους καθώς και τους προς εξυπηρέτηση επιχειρηματίες….