Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2011

Γ. Βρούτσης για το δημοψήφισμα

Το κείμενο της ομιλίας του στην βουλή μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος μας έστειλε ο βουλευτής των Κυκλάδων της ΝΔ κ. Βρούτσης.

Σύμφωνα με  τα σημαντικότρα σημεία του,

«Το τελεσίγραφο του κ. Παπανδρέου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ισοδυναμεί με πράξη ανιστόρητη, ανέντιμη και τυχοδιωκτική.
Μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι ήταν “επικίνδυνος”, σήμερα αποδεικνύεται ότι είναι και “αδίστακτος”.
Η ενέργειά του αυτή, αποτελεί “εξαπάτηση κατά συρροή” του ελληνικού λαού και φανερώνει ότι μπροστά στην πολιτική του επιβίωση και στο προσωπικό του συμφέρον δεν διστάζει να βάλει σε σοβαρό κίνδυνο την πατρίδα μας.
Το δίλλημα που θέτει σε ποιόν κόσμο πρέπει να ανήκουμε είναι κίβδηλο και παραπλανητικό. Η Ελλάδα έχει αποφασίσει προ πολλού να ανήκει στην Ευρώπη και να συμμετέχει στην Ευρωζώνη.
Ηθελημένα πλέον, ο κ, Παπανδρέου οδηγεί τη χώρα σε μια πρωτοφανή και παρατεταμένη παράλυση με καταστροφικές συνέπειες. Και όλα αυτά με στόχο να παραμείνει αγκιστρωμένος στην καρέκλα του Πρωθυπουργού.
Όμως, οποιαδήποτε στιγμή και αν θέσει το όποιο δημοψήφισμα θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός θα βρεθεί απέναντί του και η ενέργεια του θα αποδοκιμαστεί..