Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

Μαχαιρίδης - Κρεμαστινός, η συνάντηση, μετά σχολίων ..

ή, η βαθιά σημειολογία μιας φωτογραφίας…

Η άποψη στο ντύσιμο - κάθισμα του κ. Μαχαιρίδη "πες τα γρήγορα να φύγουμε, γιατί απ έξω είναι μαζεμένοι διαδηλωτές.."
Η άποψη στο ντύσιμο - κάθισμα του κ. Κρεμαστινού "με τα κινητά στο χέρι και το διαβατήριο στην τσέπη, άμα τη εμφανίσει διαμαρτυρομένων, να την "κάνουμε" στα γρήγορα.."
Η δε άποψη παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο απο διαφορετικά σετ, υποδηλώνει τα παραπάνω, στο πλαίσιο της άποψης "φόρεσα οτι βρήκα πρόχειρο και βγήκα έξω να σώσω τον λαό.." Σημειολογική σημασία έχει και η κόκκινη πιτσιλωτή γραβάτα που μαρτυρά τον δυναμισμό του βουλευτή σε συνδιασμό με τις λευκές πιτσιλιές που τις δίνουν μιαν άποψη παιχνιδιάρικη αλλά και ρομαντική συνάμα..
Με την σκέψη στον αγώνα (και στα βουνά....)
Και στο φόντο, 2 κάδρα με τον Άρη Βελουχιώτη και την παρέα του, ντυμένοι με στολές ντέ - πιές διακοσμημένες με χιαστί σειρές απο μεταλλικά τρούκ, τα οποία (σ.σ. στα κάδρα αναφερόμαστε) τοποθετούνται στο "σερβάν" της Περιφερείας σε κρίσιμες εθνικές περιόδους καθώς και επετείους.

styling by Peri-Feria
photografer : Gramma-Teas
model : Johny Max.
hair- make up : osa pernei o anemos
screanplay, by the national -GR- reality...

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση (γιατί, σαφώς κάπου πρέπει να βασιζόμαστε για να κάνουμε τα σχόλιά μας…)
Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη επισκέφθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Κατά τη συνάντηση, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον βουλευτή του νομού για την πορεία των έργων που είναι σε εξέλιξη για τη σύνταξη του προγράμματος του 2012, στο πλαίσιο του οποίου η περιφερειακή αρχή δίνει έμφαση στους τομείς πρόνοιας, κατάρτισης και εκπαίδευσης, προσαρμόζοντας έτσι τις προτεραιότητές της στις συνθήκες που επικρατούν.
Σε ό, τι αφορά στα σενάρια σχετικά με τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, με τον Περιφερειάρχη και τον συμπατριώτη μας βουλευτή να δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν να παρακολουθούν το θέμα και να πιέζουν ώστε αυτή η ρύθμιση – δικαίωμα των νησιωτών να μην καταργηθεί.