Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2011

την καταγραφή των επιχειρήσεων που λειτουργούν τον χειμώνα επιχειρεί ο δήμος Σαντορίνης

Την καταγραφή των επιχειρήσεων που λειτουργούν χειμερινούς μήνες στην Σαντορίνη επιχειρεί ο Δήμος της Σαντορίνης σύμφωνα με ανακοίνωσή του που κοινοποιείται στο σύνολο των αιρετών, συλλόγων και φορέων του νησιού.
Σύμφωνα με την πρόσκληση,

Ο Δήμος Θήρας αναλαμβάνει πρωτοβουλία ώστε να επεκταθούν οι χειμερινές τουριστικές δραστηριότητες από την επόμενη περίοδο. Είναι κοινά αποδεκτό ότι η Σαντορίνη μπορεί εύκολα να προσελκύσει τουρίστες και τους χειμερινούς μήνες, γεγονός που ήδη συμβαίνει και σήμερα σε μικρό βαθμό.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος συλλέγει και θα δημοσιοποιήσει τις επιχειρήσεις που λειτουργούν κατά τους χειμερινούς μήνες και εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2011 για το ποιες επιχειρήσεις ή επαγγελματίες του κλάδου σας προγραμματίζεται να λειτουργήσουν για τουλάχιστον 4 (τέσσερις) μήνες στη χρονική περίοδο από 1 Νοεμβρίου 2011 έως και 31 Μαρτίου 2012.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες / διευκρινήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Κωνσταντίνο Βαφειάδη, στα τηλέφωνα 22863 60183 ,
6936228946 και στο mail: vafeiadis.k@gmail.com