Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2011

δημοπρασίες δημοτικών καταστημάτων

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Δήμου Σαντορίνης,
Εκτίθενται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση των παρακάτω :

Δημοτικό κατάστημα στη Τοπική Κοινότητα Πύργου Θήρας (που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία) με τιμή εκκίνησης 1.550,00 €, μηνιαίως.
Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική χρήση για κατάστημα, γραφεία, κλπ, πλην καταστήματος ηλεκτρονικών τεχνικών παιγνίων, κατάστημα ενοικίασης μοτοποδηλάτων & αυτοκινήτων καθώς επίσης και για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εστίασης. Διαφοροποίηση της χρήσης του απαγορεύεται.
Η δημοπρασία θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κλειστό Γυμναστήριο την 9η Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 09.00 π.μ. έως ώρα 10.00, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Δημοτικό κατάστημα στη Τοπική Κοινότητα Πύργου Θήρας (που βρίσκεται στην έξω πλατεία), με τιμή εκκίνησης 250,00 €, μηνιαίως.
Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική χρήση για κατάστημα, γραφεία, κλπ, πλην καταστήματος ηλεκτρονικών τεχνικών παιγνίων, κατάστημα ενοικίασης μοτοποδηλάτων & αυτοκινήτων. Διαφοροποίηση της χρήσης του απαγορεύεται.
Η δημοπρασία θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κλειστό Γυμναστήριο (Καρτεράδο) την 9η Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 10.00 π.μ. έως ώρα 11.00, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Δημοτικό κατάστημα στα Φηρά Θήρας (που βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτη Γαβριήλ) με τιμή εκκίνησης 2.000,00 €, μηνιαίως.
Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική χρήση για κατάστημα, γραφεία, κλπ, πλην καταστήματος ηλεκτρονικών τεχνικών παιγνίων, κατάστημα ενοικίασης μοτοποδηλάτων & αυτοκινήτων καθώς επίσης και για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εστίασης . Διαφοροποίηση της χρήσης του απαγορεύεται. Η δημοπρασία θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κλειστό Γυμναστήριο (Καρτεράδο) την 7η Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10.00 π.μ. έως ώρα 11.00, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.