Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2011

Μαρίνα and her jazzy friends - the lives

Με το ολοκαίνουργιο φετινό της συγκρότημα «Μαρίνα and her jazzy friends» η Μαρίνα Δημητρίου και η ομάδα των μουσικών που την πλαισιώνουν, καθόλη την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού εμφανίζονται κάθε Παρασκευή στις 22.00 στο beach bar restaurant Demilmar στην Περίσσα ενώ κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 21.30 στο restaurant του ξενοδοχείου Imperial Med στην Αγ. Παρασκευή του Βόθωνα.

Οι μουσικές παραστάσεις και στους δύο χώρους είναι ανοιχτές για το κοινό που μπορεί να τις παρακολουθήσει απολαμβάνοντας το φαγητό ή ποτό του.

Ειδικά για την βραδιά των «ηφαιστείων» και της εικονικής αναπαράστασης του ηφαιστείου της Σαντορίνης με βεγγαλικά, την Κυριακή 28 Αυγούστου το συγκρότημα «Μαρίνα and her jazzy friends» θα εμφανιστεί στην βεράντα του ξενοδοχείου «Suites of the Gods» στην καλντέρα στο Μεγαλοχώρι, στις 21.30. Η συναυλία είναι ανοιχτή για το κοινό και για όποιους επιθυμούν να απολαύσουν την φαντασμαγορία των βεγγαλικών ακούγοντας μερικά από τα καλύτερα τραγούδια της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας αλλά και τραγούδια της κ. Δημητρίου.
Η τιμή του εισητηρίου με πλούσιο μπουφέ και κρασί είναι στα 15 ευρώ το άτομο.