Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2011

Μαχαιρίδης, Aegean, επιχειρηματικότητα...

Στο πλαίσιο εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στις 24 Αυγούστου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης σχολίασε τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, αναφερόμενος κατ’ αρχάς στις πρόσφατες επαφές που έγιναν πρόσφατα με την Aegean, μετά από πρωτοβουλία και εκδήλωση ενδιαφέροντος από την ίδια την εταιρεία να συνδράμει την προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.


Απαντώντας δε σε ανακοίνωση και δηλώσεις από συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Στον Μαχαιρίδη ρετσινιές δεν κολλάνε. Χωρίς κανένα κόμπλεξ, στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ο τόπος οφείλει πολλά στους επιχειρηματίες. Αν πρόκειται να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, αυτές θα προέλθουν από τον ιδιωτικό τομέα. Το δημόσιο έχει πάψει πλέον να είναι το ασφαλές καταφύγιο».
Και κατέληξε: «Μακάρι να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μην εξυπηρετείται μόνο η Ρόδος και η Κως, αλλά και άλλα, περισσότερα νησιά της Περιφέρειάς μας, που μπορούν να αναπτυχθούν τουριστικά ακόμα περισσότερο».