Τρίτη, Απριλίου 26, 2011

ξεκινούν σήμερα οι σκακιστικοί αγώνες

Όπως είχαμε ανακοινώσει και πριν απο λίγες ημέρες, σήμερα Τρίτη 26 Απριλίου ξεκινούν οι "Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες".
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 26 Απριλίου - 1 Μαΐου στον όμορφο χώρο της Santo Wines και στο ΔΑΟΣ, υπο την διοργάνωση των μελών και κυρίως του προέδρου του Σκακιστικού Ομίλου Σαντορίνης κ. Φρεντζά.
Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Ομαδικοί Αγώνες περιλαμβάνουν το Πρωτάθλημα Αιγαίου, το Κύπελλο Αιγαίου, το Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, το Πρωτάθλημα Γυναικών καθώς και το Πρωτάθλημα Ράπιντ ενώ οι Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Ατομικοί Αγώνες Παίδων - Κορασίδων τα Ατομικά Πρωταθλήματα Ράπιντ και Μπλιτς.
Τους αγώνες συνδιοργανώνουν η ΤΕΣΣ Αιγαίου, ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης, ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΟΣ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Την ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων έχει η Οργανωτική Επιτροπή, η οποία έχει συγκροτηθεί από έναν εκπρόσωπο κάθε σωματείου, το οποίο συμμετέχει σε μία τουλάχιστον διοργάνωση.
Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο πρόεδρος του ΑΣΟ Σαντορίνης Παναγιώτης Φρεντζάς.
Το πρόγραμμα είναι πολύ πυκνό και θα περιλαμβάνει αγώνες πρωί και απόγευμα (οι συναντήσεις για το Κύπελλο και για το Ομαδικό Παίδων – Κορασίδων θα γίνονται ταυτόχρονα), ενώ οι ατομικοί αγώνες θα παίζονται μεσημέρι ή βράδυ.
Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν ελευθερα τους αγώνες.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, τους συμμετέχοντες ομίλους και τα συστήματα υπο τα οποία θα διεξαχθούν μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα : http://santochess.blogspot.com/ καθώς και σε προηγούμενη ανάρτησή μας εδω .