Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

σκακιστικό πρωτάθλημα Αιγαίου - κατάταξη (μέχρι στιγμής)

 Η περισυλλογή..περισυλογή, σε πρώτο πλάνο, πλήν όμως το σκάκι όπως και κάθε άθλημα οφείλει να αποτελεί ψυχαγωγία για τους αθλητές του, όπερ μεθερμηνευόμενο, κι η νίκη και η ήττα είναι στο παιχνίδι και την ζωή και καλό θα είναι να τις αποδεχόμαστε και να τις απολαμβάνουμε!
Στην φωτογραφία (No1) ένα στιγμιότυπο από τους εν εξελίξει «Αιγαιοπελαγίτικους Σκακιστικούς Αγώνες» που πραγματοποιούνται (26 Απριλίου – 2 Μαΐου) στην Σαντορίνη έχουμε … both sides! ή both feelings! Την έντονη σκέψη και την πιο ευχάριστη διάθεση που συνοδεύεται από ένα όμορφο χαμόγελο!


Οι αγώνες μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία, στους «χρόνους» τους και στον αρχικό τους προγραμματισμό, με πολύ καλή ανταπόκριση και 150 συμμετέχοντες που παίζουν υψηλού επιπέδου σκάκι, δίνοντας σκληρούς αγώνες που δεν έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν αυτούς που δίνονται σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Η διοργάνωση των αγώνων και η φιλοξενία των συμμετεχόντων πραγματοποιούνται από τον «Σκακιστικό Όμιλο Σαντορίνης» σε συνεργασία με την «Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία». Οι αγώνες πραγματοποιούνται καθημερινά, πρωί και απόγευμα σε αίθουσα της Santo Wines στον Πύργο.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των αγώνων έχουν κατατάξει τις ομάδες της Λέρου, της Χίου και της Σαντορίνης στις τρείς πρώτες θέσεις και ακολουθούν η Κάλυμνος, η Μυτηλίνη, η Ρόδος και η Σύρος.