Σάββατο, Μαρτίου 05, 2011

τα (super!) πηδήματα του Doyle στην Σαντορίνη

Για το γεγονός είχαμε ενημερωθεί, δυστυχώς όμως δεν είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε απο κοντά το φθινόπωρο που μας πέρασε οπώτε και μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν την Σαντορίνη για να βιντεοσκοπήσουν τα .. δημοφιλή του πηδήματα!
Ο λόγος γίνεται για τον πολύ πολύ διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο Ryan Doyle ο οποίος βγάζει το ψωμάκι του πηδώντας απο ταράτσα σε ταράτσα και απο κτήριο σε κτήριο σε ολόκληρο τον κόσμο! Στην δε Σαντορίνη όμως είχε την σπάνια ευκαιρία να πηδήξει απο .. θόλο σε θόλο, πράγμα δύσκολο αλλά και επικίνδυνο. Καθώς φαίνεται όμως στο βίντεο δεν πρέπει να δυσκολευτηκε και πολύ (καλά, δεν είμασταν και στις πρόβες..) ίσα ίσα μοιάζει να το ευχαριστήθηκε. Άλλωστε, η θέα και το όλο σκηνικό είναι μο-να-δι-κά, κάτι που μοιάζει να ενέπνευσε τον Ryan. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι αυτό που κάνει, και το λένε "parkour", είναι δύσκολο, οπώτε και μην σας μπεί η ιδέα να το επιχειρήσετε απροετοίμαστοι, ακόμη κι αν σας ..κυνηγάνε!

Το πολύ καλής παραγωγής βιντεάκι έγινε για λογαρισμό της εταιρίας αναψυκτικών Red Bull και μπορείται να το δείτε εδω.
Ένα απο τα δημοφιλέστερα πάντως σχόλια των βίντεό του στο youtube αναφέρει οτι,
Ryan, you're a perfect inspiration to everyone, everywhere. Never stop what you're doing because you have no idea on how much belief you put into the young hearts out there!
Δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε!