Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Περιφέρεια - σύσκεψη με τους καινούργιους γεν. διευθυντές

Με ανακοίνωσή της -υπο τον ωραίο τίτλο "βασική μας προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του πολίτη"-
η γραμματεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μας ενημερώνει οτι πραγματοποιήθηκε "σύσκεψη με τους νέους Γενικούς Διευθυντές".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,
Με τους νέους Γενικούς Διευθυντές Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Πουλή, και Ανάπτυξης - με αρμοδιότητα στους τομείς Βιομηχανίας, Ενέργειας, Εμπορίου κλπ, Αντώνη Χατζηκωνσταντίνου, είχε σήμερα συνεργασία ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, παρουσία του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου.

Πρόκειται για τις Γενικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας που θα στεγάζονται στο κτίριο της Ζεφύρου.
Στη συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη στη Ρόδο, συμμετείχαν και οι διευθυντές των τμημάτων που υπάγονται στις συγκεκριμένες Γενικές Διευθύνσεις, εξετάστηκαν θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση του προσωπικού με την τοποθέτησή του στις κατάλληλες θέσεις.
Επίσης αποφασίστηκε να γίνει καταγραφή των ελλείψεων που υπάρχουν, ειδικά στις Διευθύνσεις που συστήνονται σύμφωνα με τον Οργανισμό της Περιφέρειας, και να δημιουργηθούν δομές «μίας στάσης» (one stop) για τη διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, «που πρέπει να είναι η βασική μας προτεραιότητα», όπως τονίστηκε από τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη.

Ανάλογη συνάντηση θα έχει τη Δευτέρα 10.1.2011 ο Περιφερειάρχης και με τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Γιάννη Χριστοφάκη.