Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

δημοτικό συμβούλιο, έκτακτο, για το γηπεδάκι 5Χ5 στην Οία

...σε δημοτικό γηπεδάκι το βραδάκι.... (ή, μου την "σπάνε" αράδα...)

Η γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου μας ενημερώνει οτι στις 10 του Ιανουαρίου (...ημέρα της εβδομάδος -με "ο" παρακαλώ- Δευτέρα και ώρα 14.00....)  θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την λήψη απόφασης για την «Κατασκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τοπική Κοινότητα Οίας Δήμου Θήρας» και την ένταξη του έργου αυτού στο Πρόγραμμα LEADER, καθώς λήγει η προθεσμία υποβολής προτάσεως την 11/01/2011.
Η συνεδρίαση θα γίνει εκεί που ... γινόντουσαν και οι προηγούμενες, γιατί ο Καλλικράτης "ανακατάταξε" τον χάρτη της Αυτοδιοίκησης, δεν είναι δουλειά του να βρίσκει και ακίνητα στους δημάρχους..(!)
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες (εγω τυχαία το άκουσα σε ενα κομμωτήριο...) η νέα Δημοτική Αρχή σκέπτεται (το συζητάει και το ψάχνει) αμα μπορεί ο Δήμος να πάει σε άλλο χώρο. Οι υπηρεσίες του δηλαδή σε άλλο ακίνητο. Μακάρι (χωρίς να γνωρίζω και πολύ περισσότερο να με ενδιαφέρουν άλλες σκοπιμότητες) γιατί εκεί πάνω που είναι πέφτει πολύ στρίμωγμα γενικώς. Έντος κι εκτός. Και στα γραφεία (με τα κάγκελα!) και στον εξω χώρο που παρκάρουνε τα αυτοκίνητα (όσα χωράνε...)
(Ακόμα με αυτό το ανέκδοτο γελάτε;
-Γιατί το γραφείο του δήμαρχου Σαντορίνης έχει κάγκελα;
-Για να μην φύγει....)