Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

Δρόσος Μιχάλης - Ομοσπονδία Μουιτάι

Δελτύο Τύπου σχετικό με τις εξελίξεις στον χώρο του αθλήματος "Μουιτάι" και της Ελληνικής Ομοσπονδίας που το προωθεί στην Ελλάδα, μας έστειλε η γραμματεία της Ομοσπονδίας, πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Μιχάλης Δρόσος, με καταγωγή το Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο άθλημα και στην Σαντορίνη.

Απο την ανακοίνωση αξίζει να αναφέρουμε οτι,

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά για το μουιτάι τώρα που η Ελληνική Ομοσπονδία Μουιτάι συνεργάζεται πιο στενά με την Unesco για την προώθηση του αθλήματος.
Ο πρόεδρος της Unesco Πειραιά και αντιπρόεδρος της παγκόσμιας οργάνωσης ομίλων Unesco, κ. Μαρωνίτης Ιωάννης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουιτάι, Δρόσος Μιχάλης συμφώνησαν στην δημιουργία αθλητικού τμήματος προπόνησης στην παραδοσιακή τέχνη του μουιτάι, υπό την αιγίδα της Unesco.
Το μουιτάι είναι μια ιδανική μέθοδος αυτοάμυνας για άντρες, γυναίκες και παιδιά που θα ενισχύσει το αίσθημα αυτοπεποίθησης του ασκούμενου και θα του προσφέρει την δυνατότητα να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Μέσα από την προπόνηση ο αθλητής μαθαίνει να πειθαρχεί, να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει, αλλά ταυτόχρονα μαθαίνει πώς να είναι ευγενής και να χρησιμοποιεί θετικά την δύναμη και τη γνώση του αθλήματος.
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στα γραφεία της Unesco Π. Ράλλη 210 & Θησέως 1, τηλ. 2104967757 ή στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουιτάι Δαιδάλου 32 Νίκαια, τηλ. 210 4943879 – 6979 375727, http://www.hellas-ifmamuaythai.com/ , email: atlasmuaythai@gmail.com