Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Συνδιασμός Μειοψηφίας Δ.Σ. Θήρας - ανακοίνωση

"Αριθμός Πρωτοκόλου νούμερο ένα" θα μπορούσαμε να τιτλοφορήσουμε το πρώτο δελτίο Τύπου που λάβαμε απο τον συνδιασμό που αξιολογήθηκε να καλύψει την θέση της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαντορίνης με επικεφαλής τον κ. Σιγάλα.
Η πρώτη ανακοίνωση είναι γεγονός, είναι καλογραμμένη, "καλοδουλεμμένη", σύντομη και ουσιαστική, χωρίς περιττές επαρχιώτικου Τύπου "κοιλιές" και παρεκβάσεις και την υπογράφει οχι ο επικεφαλής, αλλά το γραφείο Τύπου του Συνδιασμού. (μονο ενα λοιπόν "έβγαλα"!)  Εμείς, σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε να βλέπουμε τέτοιες πολλές και στο μέλλον κι ευχόμαστε επίσης και καλή θητεία σε όλους τους εκλεγέντες του συνδιασμού.

Η ανακοίνωση μας ενημερώνει για την συνέλευση των μελών της καθώς και για την αποδοχή των προτάσεών της ως προς την σύγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Δημοτική Παράταξη « Σαντορίνη-Θηρασία-Ενότητα-Αλλαγή» ανταποκρινόμενη στην μία εκ των υποχρεώσεών της, πολύ συχνά θα ενημερώνει τους Δημότες και τις Δημότισσες της Σαντορίνης για τις αναλαμβανόμενες από αυτήν πρωτοβουλίες αλλά και για κάθε δράση της.
Σας γνωρίζουμε ότι: Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2010 σε συνέλευση στελεχών της παράταξής μας που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορείο και μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίστηκε να προταθούν:
Για την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Γιάννης Γρατσίας.
Για τις θέσεις των μελλών στην επιτροπή Οικονομικών οι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι :Γιώργος Καραχάλιος και Νίκος Παγώνης.
Για την Επιτροπή ποιότητα Ζωής οι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Μαϊνας και Γιώργος Καραχάλιος.

Οι αποφάσεις της συνέλευσης των μελών της παράταξης μεταφέρθηκαν στην αίθουσα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας και όλοι οι παραπάνω εξελέγησαν στις θέσεις για τις οποίες προτάθηκαν.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης κ. Αντώνης Σιγάλας θα επισκεφθεί την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2010 τον Δήμαρχο Θήρας προκειμένου να του θέσει το θέμα της παραχώρησης του γραφείου και της Γραμματειακής υποστήριξης για την Αντιπολίτευση όπως ρητά προβλέπει ο Καλλικράτης.