Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24, 2010

Κόκκινος - δραστηριότητες..

Ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες δραστηριότητές του μας παρείχε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, κ. Κόκκινος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το 2ήμερο 19-20.12 ο κ. Κόκκινος επισκέφθηκε την Ρόδο.
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνα και του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ροδίων, στο «Ροδινι».
Το απόγευμα παρακολούθησε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λινδιων και στη συνέχεια στην τελετή βράβευσης του απονεμήθηκε από το δήμαρχο κο Μανώλη Πολλά, τιμητική πλακέτα για την προσφορά και το έργο του κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Το βράδυ τη ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» καθώς και συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στην πόλη της Ρόδου και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις πάνω σε οργανωτικά θέματα που αφορούν την λειτουργία της αιρετής περιφέρειας αλλά και σε θέματα που άπτονται των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων.
Το πρωί της Δευτέρας 20/12/2010 επισκέφτηκε το Δήμο της Ρόδου όπου είχε συνάντηση και συζήτηση για θέματα που αφορούν το δήμο με τον απερχόμενο δήμαρχο κο Χατζή Χατζηευθυμίου.