Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24, 2010

1 χρόνος ΔΑΟΣ

Ανακοίνωση με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου απο την ίδρυση και λειτουργία του μας έστειλε ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης που διαχειρίζεται και το Κλειστό Γυμναστήριο.

Στην ανακοίνωσή του με τίτλο "ο Αθλητικός χρόνος που πέρασε" αναφέρει οτι:
Ένας χρόνος Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης, ένας χρόνος δίπλα στον αθλητικό κόσμο της Σαντορίνης, στηρίζοντας και αναδεικνύοντας όλες τις καλές αθλητικές προσπάθειες. Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία, αθλητές και γενικότερα νέοι που θέλουν να αθληθούν ενέταξαν τις πεποιθήσεις αλλά και τις δυνάμεις τους, στην δημιουργική πορεία που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2009.
Οι επιτυχίες δεν άργησαν και οι διοργανώσεις είτε σε τοπικό επίπεδο είτε σε πανκυκλαδικό είναι πολλές και έχουν καταγραφεί στη συνείδηση όλων. Από τα αθλητικά γεγονότα, Τοπικά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ στην κοινωνική προσφορά με το «Αθλητικό Καλοκαίρι 2010» και φυσικά την κορυφαία κατάκτηση όλης της Σαντορίνης της μοναδικής στα χρονικά διοργάνωσης του τελικού Super Cup volley 2010.
Από την χρονιά που πέρασε όλοι όσοι βρέθηκαν έστω και για λίγο στο ΔΑΟΣ, έχουν κάτι να θυμούνται, όλοι έχουν καταγεγραμμένη έστω μια εικόνα χαράς ή συγκίνησης από κάποιο γεγονός που παρακολούθησαν. Αναμφισβήτητα ήταν μια πετυχημένη αθλητική χρονιά. Οι ευχές, απαραίτητες, λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, δεν μπορούν παρά μονό να εστιάσουν στην πολύ καλή συνέχεια και η νέα χρονιά να επιφυλάσσει μεγαλύτερες εκπλήξεις.
Από τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Σαντορίνης τις καλύτερες ευχές για Καλά Χριστούγεννα.