Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Σαντορίνης : 
Η Σαντορίνη απογειώνεται ..! (δεν θα έβρισκα καλύτερο τίτλο!)

Ο τελικός Super Cup Volleyball 2010 στη Σαντορίνη
Την μεγαλύτερη διοργάνωση που έγινε ποτέ στις Κυκλαδες, ανέλαβε επίσημα ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης για τις 15 Οκτώβρη.

Μετά από συστηματική προσέγγιση και ερευνά για το μέγεθος των διοργανώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει ο ΔΑΟΣ στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας, αλλά και την επίμονη προσπάθεια με τις συνεχείς επαφές με αρμόδιους φορείς, του προέδρου του Οργανισμού, Μανόλη Ορφανού επετεύχθη η ανάληψη της κορυφαίας διοργάνωσης του Super Cup Volleyball 2010.

Το γεγονός, είχε αποκαλυφθεί σε Αθηναϊκές εφημερίδες, ως πρόθεση της ΕΣΑΠ (Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών) και είχε επισημανθεί σε τοπικά μέσα, αλλά πριν οριστικοποιηθεί εγγράφως, ο ΔΑΟΣ δεν είχε προβεί σε καμία ανακοίνωση. Πρόκειται για τον τελικό volley Ελλάδας μεταξύ των αιωνίων αθλητικών αντιπάλων, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που φέτος θα διεξαχθεί στην Σαντορίνη και θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1200 θεατές από τις κερκίδες του Κλειστού και περισσότεροι από 92.000 φίλοι του αθλήματος από τους δέκτες τους, σύμφωνα με στοιχεία της Multichoice Hellas από την περσινή διοργάνωση, εφόσον ο τελικός θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Nova Sports.

Η επάρκεια των εγκαταστάσεων, η διαμόρφωση κατάλληλων χώρων όπως το Συνεδριακό, οπού προσφέρεται και για μεγάλες συνεντεύξεις Τύπου, το προπονητήριο, τα αποδυτήρια αλλά και το άρτια εξοπλισμένο Ιατρείο ήταν οι κάποιες από τις δομικές προδιαγραφές που ετέθησαν αρχικά από την ΕΣΑΠ οι οποίες και κρίθηκαν υπέρ επαρκείς σε επιτόπιο έλεγχο.

«Ήταν μέσα στα σχέδια της σημερινής διοίκησης μια Πανελλαδική Αθλητική διοργάνωση, να φτάσει στην Σαντορίνη.» λέει, εμφανώς ικανοποιημένος, ο πρόεδρος του ΔΑΟΣ, Μανόλης Ορφανός, «.οιωνός για το αποτέλεσμα αυτό ήταν οι πετυχημένες διοργανώσεις όλης της χρονιάς όπου ενώ όλοι τις παρακολουθούσαμε σε Τοπικό επίπεδο, αυτές δρομολόγησαν τις εξελίξεις και λειτούργησαν ως πρεσβευτές στην προβολή του Αθλητικού Κέντρου».