Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Την Παρασκευή 10 Σεπτεβρίου η επόμενη 3η συναυλία του φετινού 32ου «Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Σαντορίνης».


Στην συναυλία θα παρουσιαστεί το κουαρτέτο εγχόρδων της σκάλας του Μιλάνου και ο σολίστας Μαρκο Σολλινιο μαζί με τους Φρανσέσκο Μαναρα στο βιολί, Πιεραντζελο Νεγκρι στο βιολί, Σιμονιντε Μπρακονι στην βιόλα και Μασιμο Πολιντορι στο βιολοντσέλο.
Το φεστιβάλ αποτελεί θεσμό για την Σαντορίνη ήδη απο τα πρώτα χρόνια της παρουσίας και προσφοράς του στην πολιτιστική ζωή του νησιού.
Οι επόμενες sυναυλίες είναι :
Την Κυριακή 12 Σεπτεβρίου συναυλία με τον Λεωνίδα Καβάκο στο βιολί και τον Ενρικο Πατσε στο πιάνο. Θα ακουστούν σονάτες των Σουμαν, Συμανοφσκι και Μπετόβεν
Την Παρασκευή 17 Σεπτεβρίου συναυλία με τον Σπύρο Μουρίκη στο κλαρινέτο, τον Μιλος Μλεινικ στο βιολοντσέλο, και την Αθηνά Καποδίστρια στο πιάνο. θα παρουσιαστούν έργα των Μότσαρτ, Σαιν Σανς, Φορε, Γραναδος, Κασαντο και Μπετόβεν.
Το “Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης” έχει ιδρυθεί και διευθύνει καλλιτεχνικά η σολίστ κ. Αθηνά Καποδίστρια ενώ πραγματοποιείται στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Νομικού στα Φηρά.    Για πληροφορίες μπορείτε να επκοινωνείτε στο τηλέφωνο: 22860 - 23017