Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

Ολοκληρώθηκε το φετινό πρόγραμμα του «Συλλόγου Κρητών» με την καθιερωμένη «γιορτή ρακής» το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στην ταβέρνα Ακρόπολις στην Περίσσα. Για μια ακόμη φορά η γιορτή πέτυχε το σκοπό της να διασκεδάσει τους φίλους της με το κλείσιμο της αυλαίας των εκδηλώσεων...




Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ευρυδίκη παρέα με τον Δημήτρη Κοργιαλά και την ανερχόμενη Σαλίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια χαρούμενη παρέα γεμάτη απο κέφι και μουσική. Οι τρείς τραγουδιστές είναι προσκεκλημένοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήρας κι έρχονται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στην Σαντορίνη για ένα Live στο "Θερινό Σινέ Καμάρι" έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν!! "Πόσο λίγο με ξέρεις, Τέρμα, Ζηλιάρης Ουρανός, Πιάσε με, Χωρίς εσένα, Σ'αγαπώ, Γεια σου, Πονάει η αγάπη, Ξέχασα, Μετρώ τις ώρες" είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν μαζί με αγαπημένες διασκευές. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.



Η αγαπημένη Ναξιώτισσα τραγουδίστρια Ελένη Λεγάκη με την πετυχημένη πορεία περισσότερα από 30 χρόνια στο νησιώτικο και παραδοσιακό τραγούδι έρχεται στην Σαντορίνη προσκεκλημένη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήρας το Σάββατο 18 Σεπτεβρίου για ένα Live στο "Οινοποιείο Κουτσογιανόπουλου". Μαζί της ο Γιάννης Μανωλάς. Και οι δυο τους υπόσχονται να μας κάνουν να χορέψουμε νησιώτικα.