Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

Ας γράψουμε και καμμιά «είδηση». Τις «εκλογές» θα τις σχολιάσουμε αργότερα.....


Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου λάβαμε πρίν απο λίγες ημέρες σχετικά με την -ενημερωτική- επίσκεψη του Επάρχου Θήρας στις εγκαταστάσεις του ΔΑΟΣ, κι επειδή νωρίτερα σας είχαμε προσφέρει την ενημέρωση και για άλλες ξεναγήσεις πολιτικών, είπαμε να μην μεροληπτήσουμε...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Ο Έπαρχος Θήρας στο Κλειστό Γυμναστήριο»

Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Σαντορίνης επισκέφθηκε ο Έπαρχος Θήρας κ. Χρύσανθος Ρούσσος και να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των εργασιών συντήρησης που ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα και την έντονη δραστηριότητα που αναπτύσσεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης, όπως επίσης βρέθηκε κοντά στα παιδιά της τρίτη περιόδου του προγράμματος «Αθλητικό Καλοκαίρι 2010». Ο Έπαρχος κατά την επίσκεψη του συνάντησε τον πρόεδρο του ΔΑΟΣ Μανόλη Ορφανό και ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις που αναπτύσσει ο Οργανισμός, όσων αφορά στα αθλητικά προγράμματα και πρωταθλήματα που προγραμματίζονται για τη χειμερινή περίοδο 2010 - 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η επίσκεψη που ευθύνεται για τα προβλήματα υγείας που εμφάνησε ο Έπαρχος... (σε κάθε περίπτωση, του ευχόμαστε περαστικά)

Στην φωτό, στιγμιότυπο από την ξενάγηση. τα έργα πάντως, είναι εξαιρετικά!