Πέμπτη, Μαΐου 13, 2010


Φωτογραφίες απο τον τελικό καθώς και το ευχαριστήριο μήνυμα μιας απο τις ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες μας έστειλε το γραφείο Τύπου του ΔΑΟΣ.  
Εμείς,  ευχόμαστε καλή συνέχεια και ... πολλές επιτυχίες στον ΔΑΟΣ, όσο για την επιστολή, απο τα πιο όμορφα λόγια που έχουμε διαβάσει....

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που λάβαμε,                                                                           

Είναι μεγάλη  χαρά για τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Σαντορίνης, για τους διοργανωτές και τα παιδιά που εργάστηκαν, τα καθημερινά θετικά σχόλια από όσους έζησαν από κοντά το Final 4, ακόμα και αρκετές μέρες μετά από αυτό. Δείγμα των μηνυμάτων που φθάνουν στη γραμματεία του ΔΑΟΣ είναι και η επιστολή του Α.Σ. Αετός που ακολουθεί:

Αθλητικος Συλλογος ΑΕΤΟΣ ΘΗΡΑΣ

Αγαπητοί «συνεργάτες», μετά το τέλος του τουρνουά  ALL STAR BEST 2010, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για την καλύτερη διοργάνωση που έχουμε εώς τώρα συμμετάσχει.
Από τον Οκτώβριο του 2009 που συνεργαζόμαστε αισθανθήκαμε ότι είναι η πρώτη φορά που κάποιοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για τη νεολαία, τον αθλητισμό και όσους ασχολούνται με αυτές τις δύο αξίες.
Το δείγμα προθέσεων, δυνατοτήτων - και υπομονής - που επιδείξατε ήταν ανώτερο από αυτό που θα περίμενε και ο πλέον αισιόδοξος.
 Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές και όσοι έλαβαν μέρος σε αυτή τη γιορτή σίγουρα θα  αποτελέσουν κίνητρο και εφόδιο για να αναπτυχθεί η ιδέα του αθλητισμού ως μέσο παραγωγής υγειών ανθρώπων στη τοπική κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε.
Όσον αφορά το όλο σκηνικό της βραδιάς του τελικού είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί ένοιωσαν σαν το σπίτι τους, καταλάβανε ότι όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που γινόταν τους προηγούμενους μήνες.
Ευχόμαστε να συνεχίσετε το δημιουργικό σας έργο με τον ίδιο ζήλο.
Από τη μεριά μας υποσχόμαστε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε επόμενη μέρα.
Με εκτίμηση, εκ μέρους του συλλόγου
Ζώρζος Μερκούρης




......................................