Τρίτη, Μαΐου 11, 2010

Τι άλλο να σχολιάσουμε σχετικά με τις διαφοροποιήσεις απο την κοινοβουλευτική ομάδα του Πασοκ ..
Αυτοί που μπόρεσαν, εξέφρασαν την γνώμη τους. Γεγονός οχι ευκολο που εχει συνέπειες. Οι ομάδες κατα τα άλλα εχουν κανόνες. Τόσο απλά. Τέλος, πάντοτε -κι ευτυχώς- υπάρχουν κάποιοι που πάνω απ όλα βάζουν την γνώμη τους.
Να την χαίρονται και να τους χαιρόμαστε.
Κανονικά πιο πολύ απ όλους θα πρέπει να τους χαίρεται το κόμμα στο οποίο ανήκουν γιατί... αυτό οφελήθηκε!  Που υπήρξαν και 2-3 περιπτώσεις -«ιφιγένειες»! (σσ είναι η δεσποινίς που «θυσιάστηκε» για να φυσίξει ο αέρας και να φύγουν τα βαπόρια αλλά η θεά Αρτεμία την λυπήθηκε και την έκανε ανάρπαστη) που είπαν την γνώμη τους καθώς επίσης κι οτι όλοι οι βουλευτές δεν είναι ίδιοι αλλά υπάρχουν και μερικοί ιδεολόγοι που λένε την γνώμη τους (με το καλό να αυξηθούν).

Απο την άλλη, μην τους «λυπάστε» και τόσο πολύ τους εν λόγο κυρίους. Έχουν κι αυτοί τα «τυχερά» τους. Όπως για παράδειγμα τώρα, που τους δίνετε η ευκαιρία να κάνουν την δουλειά τους (να ψηφίζουν νομοσχέδια δηλαδή...)χωρίς την υποχρέωση να «εξυπηρετούν» κόσμο.
Δεν θα μπορούν να προσλαμβάνουν αβέρτα κουβέρτα δηλαδή κόσμο όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Εκτός πάλι κι αν έχουν φίλους επιχειρηματίες οπώτε και θα μπορούν να λένε ενα-δυό καλά λόγια για όσους ενδιαφέρονται για δουλειά (πλήν όμως θα είναι εκείνοι υποχρεωμένοι σε αυτην την περίπτωση...) και υπο την προυπόθεση οτι θα υπάρχει ανάλογη ζήτηση...
Σεβαστοί οι ευεργετήσαντες..! (απο τους ευεργετηθέντες..!)


Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες απο την άλλη.
Όντως δύσκολοι.. δεν «κουνιέται» ευκολα κι ο κόσμος.. Εγω σου λέει εχω υποχρέωση το κόμμα μου, κι οχι σε πρόσωπα (και βγαίνει απο την δύσκολη θέση..)
Δύσκολοι καιροί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...