Δευτέρα, Μαΐου 10, 2010

το ενδιαφέρον θα είναι να τα δούμε έτοιμα να φωτογραφηθούν στα σημεία του νησιού που έχουν επιλεγεί για την τοποθέτησή τους.
αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.
μέχρι τότε, παρουσιάζουμε φωτογραφίες απο την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγες για την παρουσίαση των "πολύχρωμων γαιδάρων" καθώς και πληροφοριών για το πρόγραμμα, για το οποίο εχουμε ήδη μιλήσει, αξίζει όμως να θυμίσουμε οτι πρόκειται για...

μια ιδιωτική πρωτοβουλία στα πλαίσια της οποίας ζητήθηκε απο 20 καλλιτέχνες να φιλοτεχνήσουν τα ομοιόματα γαιδουριών, ζώο που αποτελεί «σήμα κατατεθέν» της Σαντορίνης, τα οποία έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται διάφορα σημεία του νησιού, με σκοπό να αναδείξουν την σημαντικότητα αυτού του ζώου στην αγροτική ζωή και τον τουρισμό του νησιού αλλά και να ... φωτογραφηθούν απο ντόπιους και επισκέπτες.



Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος βρέθηκαν ο ΓΓ του Υπ. Τουρισμού Γιώργος Πουσαίος, ο Δήμαρχος Θήρας Άγγελος Ρούσσος, ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Ζώρζος, ο πρόεδρος της Κοινότητας της Οίας - Θηρασιάς Γιώργος Χάλαρης και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και νήσων κκ. Επιφάνιος  οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την συμβολή του υπομονετικού αυτού "ζωντανού" στην καθημερινότητα του νησιού, ενω δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε προσωπικά τους παραδείγματα απο την επαφή και συνεργασία τους με το ταπεινό γαιδουράκι!




























.................