Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015

ευχαριστήρια επιστολή στον λιμενάρχη Ίου από την έπαρχο Θήρας

Σύμφωνα με την επιστολή,

Αγαπητέ κύριε λιμενάρχη,

Για μια ακόμη φορά το σώμα της Λιμενικής αρχής πρωτοστατεί και άμεσα και αποτελεσματικά επεμβαίνει για τη σωτηρία συνανθρώπων μας.

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα, λοιπόν να συγχαρώ και να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά, το λιμενοφύλακα κ. Φάνη Βιγκόπουλο, τον κ. Ηλία Τριαντάφυλλο, τον κ. Γιάννη Τριαντάφυλλο, τον κ. Θεολόγο Τριαντάφυλλο και τον κ. Νώντα Ραχούτη για την παρέμβασή σας, στο συμβάν που συνέβηκε στις 31 Μαΐου 2015, πιάνοντας φωτιά σκάφος σε μακρινή απόσταση από την νήσο Ίο με κίνδυνο να χαθούν ζωές, όταν πλήρωμα του σκάφους και επιβαίνοντες βρέθηκαν στη θάλασσα.

Συμμετάσχοντες στην επιχείρηση διάσωσης, με την πράξη σας αυτή δείχνετε την προσήλωση σας στο καθήκον ανά πάσα στιγμή και την αγάπη σας προς τον συνάνθρωπό, αδιακρίτως και ανιδιοτελώς.

Σας αξίζει κάθε τιμή και ευχαριστούμε για την πολύτιμη, για την ανθρώπινη ζωή, παρέμβασή σας, και ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το έργο σας και να αποτελείτε πάντα παράδειγμα μίμησης για μας.


Την ευχαριστήρια επιστολή μπορείτε να δείτε εδώ : https://docs.google.com/document/d/1UDajogbg-Vn5yd74a_5qoqlo3JAhiRstX0hPlKrl4RI/edit?usp=sharing