Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

συνάντηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Ε.ΠΑ.Μ.

Στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Σύρο και των συναντήσεων με φορείς του νησιού, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων στις 2 Ιουνίου ο οικονομολόγος και ένας εκ των ιδρυτών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), Δημήτρης Καζάκης συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη του πυρήνα Ε.ΠΑ.Μ. Σύρου, Ζωγραφιά Δόγου, τον Δημήτρη Κυπριώτη και άλλα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Επιμελητηρίου παρουσία του Προέδρου, κ. Γιάννη Ρούσσου, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Ανοίγοντας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε τα προβλήματα της νησιωτικότητας και συγκεκριμένα το ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ, καθώς και το διαμελισμό των δημόσιων υπηρεσιών στο νομό των Κυκλάδων, με τον αντίκτυπο που όλα αυτά έχουν στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στάθηκε επίσης στη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει το Επιμελητήριο να υποστηρίξει, μέσα σε αυτό το άκρως δυσμενές κλίμα, τους επιχειρηματίες του νομού με συνεχή δράση και παρουσία.


Ο κ. Καζάκης επισήμανε ότι η περίοδος των επόμενων μηνών θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία της χώρας και αναφέρθηκε στις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. σχετικά με την οικονομική κρίση και την πολιτική κατάσταση. Η συνάντηση αποτέλεσε ευκαιρία για γόνιμο διάλογο, ενώ κατά την παραμονή του κ. Καζάκη στη Σύρο πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Νεώριο.