Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014

εκδηλώσεις για τα 96 χρόνια του Κ.Κ.Ε. στην Σαντορίνη (6-13.12)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας φέτος γιορτάζει τα 96 χρόνια από την ίδρυσή του. Με δραστηριότητες σε όλη τη χώρα, τιμά την ιστορία του, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που στρατεύθηκαν στις ιδέες του σοσιαλισμού και έδωσαν και τη ζωή τους για το μέλλον του λαού και της πατρίδας μας.

Η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ (Νοέμβρης- Δεκέμβρης 2014) και η συμμετοχή σε αυτή ανθρώπων κάθε ηλικίας και από κάθε χώρο, δείχνει τους ισχυρούς δεσμούς που έχει το ΚΚΕ με το λαό. Ακόμα και μέσα στην οικονομική κρίση, ενισχύουν το Κόμμα σε μια απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης να απειλήσει την κύρια πηγή χρηματοδότησής του, τους φίλους και τους οπαδούς του.

Οι δραστηριότητες στο νησί μας είναι :
1.         Σάββατο, 6/12/2014 : Συνάντηση του Δήμου Κουμπούρη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ με εργαζόμενους και συνταξιούχους του νησιού. Στο Αεροδρόμιο της Θήρας, ώρα 10:00 πμ και στο Οινοποιείο της Ένωσης- ΣΑΝΤΟ, στον Πύργο, ώρα 12:00.
2.         Κυριακή, 7/12/2014 : Λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Ο Σίμος» στο Φηροστεφάνι. Ώρα προσέλευσης 14:00.
3.         Σάββατο, 13/12/2014 : Αφιέρωμα στο Νίκο Μπελογιάννη, που υπερασπίστηκε και με τη ζωή του τα λαικά συμφέροντα, τη δημοκρατία, την ειρήνη και την εθνική ανεξαρτησία. Προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλο». Στο Σινεμά Villagio στο Καμάρι. Ώρα προβολής 19:00.
4.         Παράλληλα, κυκλοφορεί το Ημερολόγιο 2015, απότιση φόρου τιμής για τα 62 χρόνια από την εκτέλεσή του.

Η Κομματική Οργάνωση Σαντορίνης του ΚΚΕ καλεί τους φίλους του Κόμματος, αλλά και κάθε πολίτη που παρακολουθεί την πορεία του ΚΚΕ και αναγνωρίζει την συμβολή του στους αγώνες του ελληνικού λαού, να συμβάλει με την παρουσία του και την οικονομική του ενίσχυση στη συνέχιση της δράσης του.
Με ισχυρό το ΚΚΕ υπάρχει εγγύηση για έξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού, χωρίς μνημόνια και δανειστές, με τους εργαζόμενους διαχειριστές και αποδέκτες του πλούτου που παράγουν.

Σαντορίνη, 30 Νοεμβρίου 2014
Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη