Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2014

με επιτυχία η 3η διοργάνωση του ανταλλακτικού - χαριστικού παζαριού στην Σαντορίνη (30.11 10.00 – 16.00)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη συνεχόμενη φετινή πρωτοβουλία για την διοργάνωση χαριστικού – ανταλλακτικού παζαριού στην Σαντορίνη, με σκοπό την ανταλλαγή ειδών ρουχισμού και οικιακής χρήσης καθώς και την προσφορά και παράδοση των ειδών που συγκεντρώθηκαν σε φορείς σε Σαντορίνη και Αθήνα για την διανομή τους σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών με την ολοκλήρωση της φετινής προσπάθειας,

Το 3ο Λαϊκό Ανταλλακτικό - Χαριστικό Παζάρι Ανθρωπιστικής Αλληλεγγύης έφτασε στο τέλος του.
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές - συμμετέχοντες.

Ο απολογισμός θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.


Ακολουθούν φωτογραφίες που δείχνουν και την φετινή μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Σαντορίνης.  https://www.facebook.com/thira.actiongroup


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών για την πραγματοποίηση του παζαριού, 

Μετά από την επιτυχία των προηγούμενων παζαριών οι Θηραίων Δράσεις επιστρέφουν και καλούν όλο τον κόσμο της Σαντορίνης να συνεισφέρει και να δώσει το παρών στο 3ο Ανταλλακτικό - Χαριστικό Παζάρι.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 3ου Λαικού Ανταλλακτικού Παζαριού Ανθρωπιστικής Αλληλεγγύης.

Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται για την στήριξη οικογενειών του νησιού μας που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια.

Τα είδη που θα περισυλλεχθούν θα διανεμηθούν μέσω τοπικών φορέων.
Παράλληλα θα γίνει περισυλλογή τροφίμων για τα Χωριά SOS και τον Ερυθρό Σταυρό Σαντορίνης.
Τα είδη που θα αξιοποιηθούν θα είναι:

-Επιθυμητά Τρόφιμα: Όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, λάδι, αλεύρι, δημητριακά, μέλι, κακάο, τοματάκια (πελτές- σάλτσα), ζάχαρη, πουρέ(σκόνη), χυμοί, κονσέρβες τόνου και luncheon meat.
-Είδη Πρώτης Ανάγκης: Χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, βαμβάκι.
-Καθαριστικά Είδη: Οινόπνευμα, γάντια μιας χρήσεως, σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας.
-Λευκά Είδη: Σεντόνια, κουβέρτες. Επιπλέον είδη ρουχισμού θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων) και παρόμοιων σωματείων εντός Ελλάδας.

Στους πάγκους ανταλλαγής θα έχετε την ευκαιρία να ανακυκλώσετε ρούχα ή αντικείμενα τα οποία δεν σας είναι χρήσιμα πια, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν αντί να αχρηστευθούν.

Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΠΠΟΣ (Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας) την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 Από τις 10:00 εώς τις 16:00.

Για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: thiraion.draseis@yahoo.com  και στην σελίδα Facebook: Θηραίων Δράσεις.  https://www.facebook.com/thira.actiongroup


Με εκτίμηση, Θηραίων Δράσεις.